julgåvor och julklappar med tryckDet må fortfarande bara var september, men det är ändå inte så himla långt till jul. Och när det närmar sig jul så är det dags att börja tänka på julklappar. Inte ett år till ska du vara ute i allra sista sekund. I år blåser förändringens vindar, eller hur? Därför följer här en liten guide med några julklappar som du kan köpa till dina nära och kära, eller varför inte till dina anställda? Julklappar med tryck har blivit väldigt populärt på senare år. Företaget kan köpa in ett antal julklappar som man sedan trycker företagets logotype eller liknande på.

  1. Eva Solo vattenflaskor med tryck

Det här är en stilren vattenflaska i miljövänlig plast. Passar i alla lägen och situationer. Perfekt som julklappar med tryck till företaget.

  1. Eva Solo Kylskåpskaraff

Den här karaffen är oerhört populärt. Passar sig extra bra för isté, dessutom passar karaffen bra i kylskåpet.

  1. Eva Solo Caffelattemugg

Alla gillar väl kaffe? Och vad är bättre än att få kaffemuggar med eget tryck i julklapp? Dessa snygga muggar erbjuder ett bra grepp och håller temperaturen bra.

Det var tre tips på julklappar med tryck från Eva Solo. Samtliga produkter finns hos Utslaget, som är en återförsäljare av profilprodukter och presentreklam. De har dessutom ett stort utbud av julgåvor och julklappar med tryck. Kolla in deras webbplats för inspiration och tips inför jul. Var inte en del av julstressen utan handla dina julklappar i god tid. Du tjänar ingenting på att vänta till mitten av december.