Jag var på ett hotell i dagarna och bodde där några dagar. Det var jättetrevligt och jag åt god mat och levde livet. Släppte alla bekymmer och måsten i vardagen och bara slappnade av. Det var härligt. En kväll gick jag ner och satte mig lobbyn med en bok. Det var så underbart.Loungemöbler

Men jag kunde inte låta bli att notera alla loungemöbler som fanns i rummet. De var både snygga och bekväma. De hade starka färger som skapade en härlig kontrast i rummet. Loungemöbler brukar inte, enligt min egen erfarenhet, sticka ut så mycket i rummet. Därför kändes det lite ovant att sitta där i loungen, men det var ändå något fantastiskt.

Efter några timmar sittandes i dessa sköna loungemöbler hade jag sett folk både komma och gå. Jag bestämde mig för att det nog var dags att återgå till mitt hotellrum och krypa till sängs. Men jag var trots allt nyfiken på dessa loungemöbler som jag inte riktigt kunde släppa. Det var någonting spännande och unikt med designen, färgerna och formen. Jag kunde inte gå och lägga mig utan att få reda på var de var inköpta och vilken designer eller tillverkare som var skyldig till dessa mästerverk.

Så jag gjorde vad man kan gissa att jag gjorde. Jag gick till givetvis till receptionen. Där stod den karismatiske receptionisten Reuben. Han berätta för mig att de loungemöbler som fanns i hotelloungen var gjorda av Bombastik Attitude. Det var ett företag som jag hade hört talats om, men visste inte att de hade så snygga möbler. Bombastik Attitudes loungemöbler är verkligen något jag skulle vilja ha i mitt eget hem. Nu när jag kommit hem har jag börjat undersöka vilka soffor och fåtöljer jag ska köpa. Ta en titt ni också!