Layflat av E handelspåsar
Dessa är de typiskt vita eller gråa av E handelspåsar av standard typ som inte har någon bubbelstoppning. De är billiga och lämpar sig bäst för hållbara eller välskyddade föremål som inte kräver någon extra dämpning.
Layflat E handelspåsar är bäst för att frakta kläder, skor och andra oförpackade varor som inte kommer att skadas när andra föremål slängs ovanpå dem.

Komposterbara av E handelspåsar
Komposterbara av E handelspåsar liknar platta posters, men gjorda av komposterbara material, vilket innebär att de förmultnar. De är ett bra miljövänligt alternativ till traditionell plast eftersom de hjälper till att minska avfall och hålla material borta från hav och deponier.

Bubbel E handelspåsar
Den stora skillnaden mellan bubbel av E handelspåsar och vanliga av E handelspåsar är att de kommer vadderade med bubbelplast på insidan, vilket ger extra skydd för föremålen i förpackningen. De är dyrare än vanliga av E handelspåsar och lämpar sig bäst för varor av hög kvalitet som behöver extra skydd mot bucklor, repor och skador. De är utmärkta för att skicka föremål som smycken, CD-skivor, klänningar med intrikata prydnadsföremål, liten elektronik och andra halvt ömtåliga föremål.

Clearview E handelspåsar
Denna typ av av E handelspåsar har en transparent front, vilket möjliggör utmärkt produktvisning när varorna anländer till din kunds dörr. Fraktinformation, etiketter och varumärken kan läggas till på baksidan av försändelsen. Clearview av E handelspåsar är idealiska för att skicka tryckt material som böcker, tidskrifter, tidskrifter och kataloger.

Tyvek E handelspåsar
Tyvek E handelspåsar är gjorda av tätt vävda polyetenfibrer och är tillverkade för att vara mer hållbara än andra typer av E handelspåsar. De är ett robust, vattentåligt och kostnadseffektivt alternativ för att skicka viktiga dokument och fotografier.

Återvunna E handelspåsar
Återvunna E handelspåsar är gjorda av återvunnet material och är ett utmärkt alternativ för miljömedvetna varumärken. Andelen återvunnet material som används kan variera från 50 % till 100 %. De är lika hållbara och fuktbeständiga som andra typer av E handelspåsar. De finns också i olika färger och storlekar.

Expansion E handelspåsar
Dessa är kraftiga, manipuleringssäkra E handelspåsar som är idealiska för skrymmande föremål. De är gjorda av stark polyeten vilket gör dem rivtåliga och de kommer med en vadderad botten. De är väl lämpade för stora föremål som jackor, hoodies, pärmar, sweatshirts och böcker.

Biologiskt nedbrytbara E handelspåsar
Biologiskt nedbrytbara E handelspåsar innehåller ingen polyeten och är vanligtvis gjorda av etanol som härrör från växtbaserade källor som majsstärkelse och sockerrör. De är en annan typ av hållbara förpackningar som är perfekta för miljömedvetna varumärken. Dessa biologiskt nedbrytbara E handelspåsar kan komposteras hemma eller kommersiellt.