begagnade bildelar TrollhättanAtt köpa bildelar är något som varenda bilägare behöver göra då och då. Det kvittar vilken bil du kör eller hur dyr bil du köpt, du måste alltid laga någonting och köpa nya bildelar. Själv kör jag en Ford Focus som jag köpte hemma i Trollhättan 2013, och inte ens den har blivit skonad från att gå sönder.

Men jag har hittat en smidig lösning, eller smidig och smidig… en trasig bil är alltid en trasig bil med allt vad det innebär. Men i alla fall en enklare och billigare lösning än att köpa originaldelar från din bils tillverkare, som i många fall blir väldigt dyrt.

Vad har jag då gjort? Jo jag har börjat köpa begagnade bildelar istället. Det blir mycket billigare, upp emot halva priset jämfört med motsvarande originaldel. Dessutom värnar jag om miljön eftersom jag återbrukar en begagnad reservdel. Med andra ord två stycken stora fördelar.

Här i Trollhättan går det att köpa begagnade bildelar från Eklunds Bildelslager, som visserligen håller till i Skövde, men de har en webbshop. Så att köpa begagnade bildelar i Trollhättan är med andra ord smidigt. Men det är minst lika smidigt att köpa begagnade bildelar från andra städer än Trollhättan. Internet finns ju överallt.

Jag tycker att du också ska börja se över dina möjligheter att köpa begagnade bildelar, oavsett om du är från Trollhättan, Skövde eller vilken stad som helst i Sverige. Du värnar om miljön samtidigt som du sparar pengar, det kan väl inte bli mycket bättre än så?