Jag är en sådan som slösurfar jämt och ständigt. Jag hittar artiklar och filmer och massa annat som jag vill läsa och kolla på, men som det inte finns tid för. När jag sitter på bussen, när jag äter min frukost eller när jag befinner på mig toaletten finns inte all tid i världen. Jag kanske vill skumma igenom nyhetsflödet och kan inte fastna på något ställe alltför länge, hur intressant stället än verkar vara. Tidigare har det varit ett väldigt jobb att leta upp dessa ställen i efterhand, om jag överhuvudtaget kommer ihåg det.

Jag har funnit min räddare. ”Pocket” heter hjälparen som inte låter mig missa någonting. Genom sin fantastiska och enkla funktion att spara sidor finns de alltid att hämta i efterhand. Jag klickar bara på den lilla ”Pocket-knappen” bredvid stället man skriver in hemsidan, så sparas den automatiskt i en lista.

Men, det bästa till sist. Genom att ha installerat Pocket-appen sparas allting på alla mina tekniska prylar. Sitter jag med mobilen på bussen och sparar ner någonting så kan jag läsa det senare på kvällen på min laptop. Och tvärtom. Det är helt fantastiskt! Man kan också spara ner tweets från twitter direkt från appen, och på liknande sätt använda över 300 appar. På Pocket kan man sortera de sparade filerna i filmer, artiklar, bilder och favoriter. När man har läst eller sett något så arkiveras de i en egen lista. Så ingenting försvinner om du skulle vilja gå tillbaka och läsa igen, eller visa någon kompis.

Detta är absolut en av mina favoritfunktioner i den tekniska världen just nu. Den hjälper mig att inte missa något, och nu är det inte alls lika frustrerande att skumma igenom mina olika flöden under lunchrasten.