Om du har en ny värmepump i ditt hem kan du enkelt styra och justera värmen med hjälp av din iphone, vilket gör allt mycket roligare och effektivare.

Ofta har du kanske värmepumpen ute i garaget eller i källaren och då blir det ofta att man väljer att inte justera värmen utan låter det vara. Men om du enkelt kan göra det från soffan när du känner att det är lite kallare ute underlättar givetvis. Med några enkla justeringar kan du höja värmen och givetvis sänka värmen.

Även om du inte skulle göra det så ofta när du är hemma så kan du tänka dig att du kan justera värmepumpen för sommarstugan eller när du är på semester. Varför ha full värme på när du inte är hemma och oftast glömmer man justera detta och kommer på det när man redan sitter i värmen någonstans och då är det givetvis för sent. Men har du en iphone kan du enkelt göra dina justeringar och spara både på värmen och energikostnaderna.

De flesta nya värmepumpar kan du styra med din iphone och fast du inte gör det idag kan du oftast köpta till en funktion till din värmepump så att du kan justera din värme enkelt och snabbt. Du kan läsa mer om detta på Bosch Värmepumpar.