Undvik att saker flyger runt i bilen

När man arbetar med yrken där man använder en servicebil är det viktigt att den har bra bilinredning. Bra bilinredning innebär inredning som håller saker på plats, tål slitage och är säkert. Man vill inte råka ut för att saker flyger omkring och blir förstörda vid hårda inbromsningar eller vid en krock. En vanlig olycka i bilar rent generellt är just att lösa föremål flyger omkring vid kraftiga inbromsningar. Att bli träffad av en farande skruvmejsel är inte en bra situation. Att ha säker bilinredning som håller alla saker på plats är därför väldigt viktigt.

 

Trygg bilinredning

Ett tips på ett företag som säljer bra och trygg inredning till servicebilar är Ropab Bilutrustning. De har bilinredning till de flesta bilmärken. De skräddarsyr även inredningen så att den passar just ditt fordon. Ropab är noga med att bilinredningen är säker. De gör alltid krocktester på sina produkter. Detta gör de för att kontrollera att sakerna verkligen håller och för att de ska kunna utveckla sina produkter. Inredningen finns i olika varianter och modeller. Den robusta bilinredningen skruvas fast i servicebilen. Om man har speciella önskemål på bilinredningens form och funktion så hjälper Ropab sina kunder att ta fram en skräddarsydd produkt.

 

Modulsystem

Ropab erbjuder även modulsystem. Detta gör att man kan plocka ihop exakt de delar man behöver till sin bil utan att behöva oroa sig för att delarna inte ska vara kompatibla. Om man vet vad man vill ha och vad man behöver så kan man beställa delarna direkt på hemsidan. Vid order över 6000kr gäller dessutom fri frakt.

 

Sjöräddningen använder Ropab

Några som säkerligen känner till vikten av god säkerhet är Sjöräddningen. Sjöräddningens servicebilar är utrustade med Ropabs bilinredning. Letar efter bra bilinredning som inte bara är funktionellt utan även tryggt och lättskött så bör man ta en titt på Ropab, det är vårt tips.